Onze klanten

Flexibel en op maat

Voor veel klanten verzorgt Monteba IT Solutions inmiddels ICT die precies aansluit bij hun specifieke organisatie en altijd probleemloos werkt. Zo maken we samen iedere werkdag efficiënter. Lees hier hoe klanten onze oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak ervaren.

monteba-klant-1

‘Professioneel en snel’

“Ruim tien jaar geleden gingen we in onze tandartspraktijk van één naar twee behandelkamers. Toen vond ik het ook wel tijd om onze computers professioneel te laten servicen. Dat was het moment dat ik met Arjan Monteba in contact kwam.”

“Inmiddels verzorgt Monteba IT Solutions onze telefoon, hardware en ons e-mailverkeer. In overleg updaten ze ook de tandheelkundige software van een externe leverancier. Bij vragen heb ik altijd direct de juiste persoon aan de telefoon die precies weet waarover het gaat. En zijn er problemen, dan lossen ze die zo snel als mogelijk op.”

“Het contact is altijd prettig. Eigenlijk ken ik alle medewerkers en dat schept toch een band. In combinatie met de professionele en snelle service vind ik dat ideaal. Intussen heb ik Monteba IT Solutions aan verschillende andere mensen aangeraden. Dat zegt genoeg, lijkt me.”

Ben van Slooten
Tandartspraktijk B.P. van Slooten, Leerdam

‘Alles sluit perfect op elkaar aan’

“Cape Five is een wereldwijd import- en exportbedrijf van fruit. Onze moedermaatschappij is gevestigd in Zuid-Afrika. De Europese verkooporganisatie – Cape Five NL – werkte na de oprichting in 2007 eerst vanuit de garage van de eigenaar. De IT werd toen geleverd door een bedrijf uit Deil, waar ook Arjan Monteba werkte. In de loop van de jaren zijn we in goed overleg bij Monteba IT Solutions terechtgekomen. En dat bevalt prima.”

“We hebben ons volledige ICT-pakket ondergebracht bij Monteba IT Solutions: internet, telefonie, e-mail en alle hardware. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat we graag alles in één hand willen houden, zodat alles perfect op elkaar aansluit. Daar zorgen ze uitstekend voor.”

“Mijn ervaringen met Monteba IT Solutions zijn positief. Hun service is gewoon snel en goed. Eigenlijk hebben we nooit problemen met onze ICT. Dat is misschien een beetje een saai verhaal, maar wij zijn daar blij mee.”

Gerrit Klop
Cape Five NL, Ammerzoden

monteba-klant-2

monteba-klant-3

‘Solide en no-nonsense’

“Dutch TecSource BV maakt machines voor de aardappelverwerkende, champignonverwerkende en fruitverwerkende industrie. We bestaan inmiddels zo’n zestien jaar en hebben meer dan dertig mensen in dienst. Daarvan werken zo’n vijftien mensen met computers. Die beheert Monteba IT Solutions al een aantal jaren naar tevredenheid.”

“We hebben het complete pakket in beheer bij Monteba IT Solutions, dus inclusief telefonie, internet, e-mail en hardware. Ze ontzorgen ons hiermee!”

“Het komt niet vaak voor, maar als er iets is, reageren ze altijd snel. Het is een bedrijf zonder praatjes, ze zijn heel bescheiden, vind ik. Monteba IT Solutions is echt een solide en betrouwbaar no-nonsense bedrijf. Ik zou hen zeker aan anderen aanraden.”

– Marcel van de Pol
Dutch TecSource BV, Beusichem
Op zoek naar een systeembeheerder die gewoon voor je klaar staat?