Internet

Altijd snel en zeker online

Een goed werkende en snelle internetverbinding die voortdurend gemonitord en geoptimaliseerd wordt, met het sterkste wifisignaal
Herken je dit?
  • Mijn internetverbinding is traag, wat kan ik daaraan doen?
  • In ons kantoor valt de verbinding soms weg, hoe lossen we dat op?
  • Hoe zorgen we dat onze wifi overal even goed is?

Hoogste snelheid en sterkste signaal

We zijn al ruim zeven jaar internetprovider met een eigen providercode. We kunnen je dus rechtstreeks helpen met aansluiten, de lijnen doormeten en de verbinding monitoren. Door trainingen zijn we bovendien gespecialiseerd in het verbeteren van het wifisignaal. Zo krijg je altijd de hoogste snelheid en het sterkste draadloze netwerk.

Optimaal en storingsvrij internet

Als onze monteur vertrekt, heb je een goed werkende (glasvezel)verbinding met internet, de best mogelijke apparatuur en de sterkste wifiverbinding. Daarna beheren, monitoren en optimaliseren we voortdurend de verbinding en de aangesloten apparatuur (modem/router/firewall). Zodat je altijd optimaal en storingsvrij internet hebt.

Meer weten?

Wil je altijd de beste verbinding en zo min mogelijk storingen? En wil je overal in kantoor of gebouw een goed wifisignaal? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak: 0418 – 65 13 36, info@montebaitsolutions.nl.

internet

Op zoek naar een systeembeheerder die gewoon voor je klaar staat?