Office 365

Werken waar en wanneer je wilt

Deel bestanden en data met collega’s, werk met het vertrouwde Officepakket en maak zo je organisatie slimmer en succesvoller
Herken je dit?
  • Ik heb alleen maar toegang tot mijn data als ik op kantoor ben; kan dat anders?
  • Onze medewerkers hebben verschillende versies van Office en dat werkt niet prettig.
  • Mijn e-mail synchroniseert niet goed met verschillende computers, is daar iets aan te doen?

Deskundig advies van Microsoft-partner

We zijn Microsoft-partner en hebben dus direct toegang tot de kennis van Microsoft. Daarmee weten we alles van de nieuwste software en kunnen je die voor een scherpe prijs leveren. Werken met Microsoft Office 365 biedt veel voordelen. Graag maken we daarmee ook jouw organisatie efficiënter.

Voordelen Office 365

Met Office 365 kun je Outlook, Word, Powerpoint, Excel, OneDrive en Skype for Business Online gebruiken waar en wanneer je wilt. Omdat alles online staat, deel je je werk makkelijk met collega’s en kan iedereen met de laatste informatie aan de slag. Op ieder apparaat, met de nieuwste business software. Met één aanspreekpunt, één factuur en één vertrouwd pakket zorg je dat je organisatie succesvoller en slimmer werkt.

Meer weten?

Wil je werken en bestanden met collega’s delen waar en wanneer je maar wilt? En wil je met het vertrouwde Officepakket je organisatie slimmer laten werken? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak: 0418 – 65 13 36, info@montebaitsolutions.nl.

office 365

Op zoek naar een systeembeheerder die gewoon voor je klaar staat?